و بعدين تسخني اللبن و تحليه زي ما تحبي و تحطي المكسرات و الزبيب علي ذوقك وتحطي في الفرن ربع ساعه حتلاقيه شرب اللبن تطلعيه و تحطي كريم شانتي بس يكون تقيل شويه و فوقيه ايههههههه.......
فوق الكريم شانتي 6 بياض مضروب جامد بذره ملح و لحد ما يمسك خاص وعليه واحده واحده بتزودي 4 معالق سكر بودره منخول لحد ما يتخلط معاه كويس كل ده تحطيه فوق ايه ......الكريم شانتي اللي علي وش الجلاش.....خليكوا صاحييين معايا حيبقوا شكلهم كده قبل دخول الفرن
, وتفتحي الشوايه و تحطي الطاجن او البايركس في الرف الاوسط وتقفي جنبه اوعي تروحي في حته حتبصي تلاقيه لون قدامك وابتدا يحمر حاولي تحركي الطاجن براحه عشان توزعي لون التحمير من غير ما يتحرق و حيبقي كده ..........