منتديات زهور الربيع
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


رمضان كريم
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
www.qalbelak.com/vb/index.php

 

  ام على بطريقة جديدة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
جوان
وسام النشاط
وسام النشاط



تاريخ التسجيل : 21/05/2010
الموقع : منتدى زهور الربيع وبس

 ام على بطريقة جديدة  Empty
مُساهمةموضوع: ام على بطريقة جديدة     ام على بطريقة جديدة  I_icon_minitimeالثلاثاء أغسطس 03, 2010 4:51 am

اصحابى العزيزات ...........
تحمري الجلاش بشويه سمنه وزيت بعد ما تفردي الطبقات فوق بعض و تقطعيها مربعات صغيره وحيبقي لونها كده...






[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




و بعدين تسخني اللبن و تحليه زي ما تحبي و تحطي المكسرات و الزبيب علي ذوقك وتحطي في الفرن ربع ساعه حتلاقيه شرب اللبن
تطلعيه و تحطي كريم شانتي بس يكون تقيل شويه و فوقيه ايههههههه.......



فوق الكريم شانتي 6 بياض مضروب جامد بذره ملح و لحد ما يمسك خاص وعليه واحده واحده بتزودي 4 معالق سكر بودره منخول لحد ما يتخلط معاه كويس كل ده تحطيه فوق ايه ......الكريم شانتي اللي علي وش الجلاش.....خليكوا صاحييين معايا
حيبقوا شكلهم كده قبل دخول الفرن




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




, وتفتحي الشوايه و تحطي الطاجن او البايركس في الرف الاوسط وتقفي جنبه اوعي تروحي في حته
حتبصي تلاقيه لون قدامك وابتدا يحمر حاولي تحركي الطاجن براحه عشان توزعي لون التحمير من غير ما يتحرق و حيبقي كده ..........




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]





بالهنا و الشفا و طريقه جديده حتعجبكم اكيد.......
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
ام على بطريقة جديدة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
»  مفاجأة للأعضاء الجدد تواقيع جديدة بمناسبة حلول شهر رمضان

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات زهور الربيع :: عالم حواء :: اكلتنا حلوه-
انتقل الى: